search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:38
MENU CLOSE

Τα «τσούγκρισαν» Καμμένος και Ψυχάρης!

23.10.2013 05:40
Τα «τσούγκρισαν» Καμμένος και Ψυχάρης! - Media

«Κοκορομαχία» ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για τη διακοπή της χρηματοδότησης της Χ.Α.

«Κοκορομαχία» ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για τη διακοπή της χρηματοδότησης της Χ.Α.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην ιστορία των ομολόγων και αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργο Προβόπουλο. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη συνέχεια έδωσε… μόνος του την απάντηση λέγοντας πως αυτό δεν γίνεται έτσι ώστε να καλυφθούν οι υποθέσεις των Λαυρεντιάδη, Σταύρου Ψυχάρη και Βίκτωρα Ρέστη.
 
Ζητώντας τον λόγο ο βουλευτής της Ν.Δ., Ανδρέας Ψυχάρης είπε πως ο κ. Καμμένος μόνο λάσπη πετάει, ενώ για την ταμπακιέρα δεν μιλάει ποτέ, για όλες τις δικές του κατηγορίες, για το πόθεν έσχες του κλπ. «Αλλά από δω και πέρα, επειδή οσονούπω το δικαστήριο μπορεί να τον κρίνει και καραγκιόζη επισήμως δεν χρειάζεται άλλη απάντηση» πρόσθεσε.
 
Ο κ. Καμμένος απάντησε αμέσως φωνάζοντας: «Εκεί έχουμε φτάσει στη Βουλή να παίρνουν το λόγο γιοι εκδοτών για να υπερασπιστούν τον πατέρα τους», ενώ μετά από έντονη λογομαχία από τα έδρανα, ο κ. Ψυχάρης ανέφερε πως ο κ. Καμμένος δεν αντιλαμβάνεται πως εκλέγονται οι βουλευτές και είναι ένας ανεπάγγελτος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:29