search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:43
MENU CLOSE

Λιάπης: Πήγα ταξίδι για να ησυχάσω από το δράμα μου (Video)

27.12.2013 17:15
Λιάπης: Πήγα ταξίδι για να ησυχάσω από το δράμα μου (Video) - Media

Την βεβαρημένη ψυχολογική του κατάσταση μετά τη σύλληψη επικαλέστηκε για να δικαιολογήσει το αιφνίδιο ταξίδι του, ο πρώην υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης, φτάνοντας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το απόγευμα της Παρασκευής.

 
Την βεβαρημένη ψυχολογική του κατάσταση μετά τη σύλληψη επικαλέστηκε για να δικαιολογήσει το αιφνίδιο ταξίδι του, ο πρώην υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης, φτάνοντας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το απόγευμα της Παρασκευής.

«Ήταν ένα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης για να ησυχάσω από το δράμα μου» είπε ο Μ. Λιάπης λέγοντας, προς τους δημοσιογράφους, ότι επρόκειτο για ένα πολύ κουραστικό ταξίδι και τους καταλόγισε ότι δεν τον άφησαν να ξεκουραστεί…

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη στις 17 Δεκεμβρίου με ανασφάλιστο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού το οποίο έφερε και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στον πρώην υπουργό ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία, ενώ του επιβλήθηκαν τρία διοικητικά πρόστιμα για ανασφάλιστο όχημα, κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:42