search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 18:59
MENU CLOSE

Η πορνεία απειλεί το Super Bowl

21.01.2014 22:00
Η πορνεία απειλεί το Super Bowl - Media

To Super Bowl αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη. Εκατομμύρια άνθρωποι το παρακολουθούν κάθε χρόνο και για τις ΗΠΑ αποτελεί γεγονός –όχι μόνο αθλητικό αλλά και κοσμικό αφού τα πάρτι και οι εκδηλώσεις που συνοδεύουν την εβδομάδα του αγώνα συγκεντρώνουν κόσμο και κοσμάκη

To Super Bowl αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη. Εκατομμύρια άνθρωποι το παρακολουθούν κάθε χρόνο και για τις ΗΠΑ αποτελεί γεγονός –όχι μόνο αθλητικό  αλλά και κοσμικό αφού τα πάρτι και οι εκδηλώσεις που συνοδεύουν την εβδομάδα του αγώνα συγκεντρώνουν κόσμο και κοσμάκη.

Φέτος ο τελικός του αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα γίνει (στις 2 Φεβρουαρίου) στην πιο κοσμοπολίτικη πόλη του πλανήτη. Η Νέα Υόρκη θα φιλοξενήσει το μεγάλο γεγονός και οι αρχές φοβούνται ότι μαζί με τους φιλάθλους και τους επισκέπτες θα γεμίσει η περιοχή με πόρνες.

Ειδικά στο Νιου Τζέρσι, όπου βρίσκεται το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, υπάρχει έντονο πρόβλημα παράνομης έκδοσης γυναικών.

Η πολιτεία παλεύει να μειώσει το πρόβλημα και πέρυσι πέρασε νέο, πιο αυστηρό νόμο για την πορνεία, αλλά τον περασμένο Αύγουστο ένας ομοσπονδιακός δικαστής επέτρεψε την δημοσίευση στο ίντερνετ αγγελιών πληρωμένου σεξ.

Το Super Bowl αποτελεί για μέρες το κορυφαίο γεγονός για την περιοχή που το διοργανώνει και συγκεντρώνει εκατομμύρια κόσμο. Πολλοί από αυτούς αδιαφορούν για τον αγώνα καθαυτό και μαζεύονται στην πόλη για τα προ και τα μεθεόρτια. Στα δεκάδες πάρτι και λοιπά παρελκόμενα, γίνεται ο κακός χαμός. Γυναίκες κάθε ηλικίας εκδίδονται, έστω και για το «χάζι» του πράγματος και οι λογής προαγωγοί βάζουν ακόμη και μικρά παιδιά στο «χορό».

Οι αρχές του Νιου Τζέρσι έχουν ξεκινήσει εκστρατεία αφύπνισης των πολιτών ώστε να καταγγέλλουν άμεσα όταν αντιλαμβάνονται περίεργα περιστατικά ενώ οδηγίες έχουν δοθεί ακόμη και στους φορτηγατζήδες που χρησιμοποιούν τους εθνικούς δρόμους της περιοχής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 18:59