search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:26
MENU CLOSE

Αλεξία Εβερτ: «Ξύλο δεν πρόκειται να ξαναφάω»

14.05.2014 05:54
Αλεξία Εβερτ: «Ξύλο δεν πρόκειται να ξαναφάω» - Media

Ήταν ίσως από τις σπάνιες φορές που η κυρία Αλεξία Εβερτ μίλησε για τον εαυτό της, μετά την εφιαλτική νύχτα που πέρασε στη διασταύρωση των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι και τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον νεαρό γόνο εφοπλιστή, επειδή του έγδαρε λίγο, στο πίσω μέρος, τη μαύρη του… Φεράρι.

 
Ήταν ίσως από τις σπάνιες φορές που η κυρία Αλεξία Εβερτ μίλησε για τον εαυτό της, μετά την εφιαλτική νύχτα που πέρασε στη διασταύρωση των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι και τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον νεαρό γόνο εφοπλιστή, επειδή του έγδαρε λίγο, στο πίσω μέρος, τη μαύρη του… Φεράρι.
 
Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει, είναι οργισμένη, αλλά και φοβισμένη και είναι αποφασισμένη να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη τον κ. Θέμη Πετράκη: «Αν έκανε ο γιος μου τέτοιο πράγμα θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα από την Ακρόπολη, δεν πρόκειται να του τη χαρίσω στον Πετράκη. Το μόνο που λυπήθηκα ήταν η μάνα του που ήλθε στο σπίτι μου για να μου ζητήσει συγγνώμη και να μου πει "δεν αναγνωρίζω τον γιο μου μ' αυτά που έκανε"». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της κυρίας Εβερτ…
 
Υπήρξε όμως και δεύτερη. Μετάνιωσε επειδή σταμάτησε, όταν διαπίστωσε ότι γρατσούνισε το αυτοκίνητο (στην αρχή επειδή ήταν σκοτεινά και στενός ο δρόμος νόμιζε ότι έξυσε έναν… κάδο απορριμμάτων) για να δώσει τα στοιχεία της και την ασφαλιστική της εταιρεία. Και γιατί μετάνιωσε; Επειδή με το που κατέβηκε εμφανίστηκε ο γόνος εφοπλιστή, μαζί με έναν ένοπλο φουσκωτό (κατά την έκφρασή της) και άρχισαν να την προπηλακίζουν: «Με έβριζαν χυδαία, μου έλεγαν ότι "θα πληρώνεις τη Φεράρι για επτά ζωές, θα την πληρώσεις με αίμα, θα σε βρούμε όπου κι αν πας και θα σε κάνουμε να μετανιώσεις". Στη συνέχεια μου πέταξαν στο κεφάλι έναν τόμο του Χρυσού Οδηγού. Επεσα κάτω και ένας απ' αυτούς άρχισε να με κλωτσά στο σώμα και να με κτυπά στο κεφάλι. Μία κοπέλα, η κοπέλα του Πετράκη νομίζω, ενώ βρισκόμουν στο έδαφος άρχισε να με βρίζει κι αυτή» αναφέρει και προσθέτει με οργή: «Δεν πρόκειται να ξανασταματήσω. Ακόμα κι αν νομίζω ότι κτύπησα άνθρωπο δεν θα σταματήσω. Θα πάρω το 166 και θα τους πω ότι νομίζω ότι κτύπησα κάποιον και ότι είμαι στη διάθεσή τους. Δεν πρόκειται εγώ να ξαναφάω ξύλο…».
 
Η κυρία Αλεξία Εβερτ επέστρεφε εκείνο το βράδυ μαζί με τη μητέρα της από προεκλογική συγκέντρωση στο Πόρτο Ράφτη: «Περάσαμε ωραία, ήταν μια καλή προεκλογική συγκέντρωση και άφησα τη μητέρα μου στο σπίτι της και κατευθύνθηκα στο δικό μου. Οταν έφτασα στην οδό Ηροδότου, ο δρόμος είναι σκοτεινός, ο κ. Καμίνης ξέρετε δεν μας φώτισε καλά την περιοχή. Ηταν σκοτεινός και στενός. Μεγάλο το αυτοκίνητό μου. Μεγάλη και στραβοπαρκαρισμένη η μαύρη Φεράρι. Την έξυσα στο πίσω μέρος λιγάκι. Κι όμως προθυμοποιήθηκα και κατέβηκα να αφήσω τα στοιχεία μου».
 
Εκείνο ίσως που εξόργισε περισσότερο από κάθε άλλο την κυρία Εβερτ είναι όταν ένας αστυνομικός ρώτησε τον γιο του εφοπλιστή: «Εάν γνώριζες ποια είναι η κυρία, θα την κτυπούσες;». Και αυτός απάντησε: «Οχι, εάν ήξερα πως ήταν η κόρη του Εβερτ δεν θα έκανα τίποτα και τώρα που το έμαθα ζητώ συγγνώμη…». Δηλαδή, λέει η κυρία Εβερτ, εάν ήταν οποιαδήποτε άλλη γυναίκα τα ίδια θα έκανε; Θα σταματούσε το ξύλο μόνο εάν γνώριζε ότι επρόκειτο να κτυπήσει κάποια επώνυμη;
 
(Αναδημοσίευση από το www.tovima.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:26