search
ΠΕΜΠΤΗ 01.01.2026 07:20
MENU CLOSE

Νέα πτώση 3,15% στο χρηματιστήριο

16.05.2014 14:54
Νέα πτώση 3,15% στο χρηματιστήριο - Media

Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρέθηκε και σήμερα η χρηματιστηριακή αγορά, διασπώντας καθοδικά και τα επίπεδα των 1.100 μονάδων, υποχωρώντας στα χαμηλότερα επίπεδα από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου.

 
Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρέθηκε και σήμερα η χρηματιστηριακή αγορά, διασπώντας καθοδικά και τα επίπεδα των 1.100 μονάδων, υποχωρώντας στα χαμηλότερα επίπεδα από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου.
 
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.088,25 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 3,15%.Είναι το χαμηλότερο κλείσιμο μετά τη συνεδρίαση της 4ης Οκτωβρίου 2013 (1.067,87 μονάδες).
 
Σε εβδομαδιαία ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε πτώση σε ποσοστό 8,68% , από τις αρχές Μαΐου υποχωρεί σε ποσοστό 11,68%, ενώ από τις αρχές του έτους σημειώνει πτώση σε ποσοστό 6,40%.
 
Η αξία των συναλλαγών διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα και διαμορφώθηκε στα 332,45 εκατ. ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 01.01.2026 07:15