Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τέσσερις βόμβες μικρής ισχύος εξερράγησαν σήμερα σε τρεις σταθμούς του μετρό του Καΐρου προκαλώντας τον τραυματισμο τουλάχιστον δύο ανθρώπων.
Τέσσερις βόμβες μικρής ισχύος εξερράγησαν σήμερα σε τρεις σταθμούς του μετρό του Καΐρου προκαλώντας τον τραυματισμο τουλάχιστον δύο ανθρώπων, σύμφωνα με την αστυνομία, τεσσάρων, σύμφωνα με πηγές στις δυνάμεις ασφαλείας που επικαλείται το Ρόιτερς, και υπογραμμίζοντας μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Άμπντελ Φάταχ αλ-Σίσι.
Τέσσερις μηχανισμοί «πολύ πρωτόγονης κατασκευής» και «μικρής ισχύος» εξερράγησαν σε σύντομα χρονικά διαστήματα ο ένας από τον άλλο την ώρα αιχμής σε ένα σταθμό του κέντρου της πρωτεύουσας και δύο άλλοι σε περιφεριακές συνοικίες, δήλωσαν προς το Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχοι της αστυνομίας.
Το υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με το κυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων MENA, διαβεβαιώνει πως μία από τις βόμβες προκάλεσε τον τραυματισμό τριών προσώπων και μια άλλη δεν προκάλεσε παρά ισχυρό κρότο και όχι ζημιές.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.