search
ΣΑΒΒΑΤΟ 28.03.2026 03:53
MENU CLOSE

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

27.06.2014 15:36
Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει
 - Media

Η επικρατέστερη εκδοχή είναι να ξεκινήσουν τον αγώνα ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Ανδρέας Σάμαρης, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει στον πάγκο ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος εξέτισε ποινή μας αγωνιστικής στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Μ’ αυτή τη φιλοσοφία φαίνεται πως ετοιμάζει την Εθνική ο Φερνάντο Σάντος καταστρώνει τα πλάνα του για τον καθοριστικό αγώνα με την Κόστα Ρίκα.
 
Αυτό σημαίνει πως η επικρατέστερη εκδοχή είναι να ξεκινήσουν τον αγώνα ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Ανδρέας Σάμαρης, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει στον πάγκο ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος εξέτισε ποινή μας αγωνιστικής στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού.
 
Ο Ορέστης Καρνέζης που αποχώρησε με πρόβλημα στη μέση από τον αγώνα με την Ακτή, έκανε εντατικό ατομικό πρόγραμμα. Οι πιθανότητες να παίξει είναι αυξημένες, αλλά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση του Σαββάτου.
 
Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ήταν ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου και το κοινό για 15 λεπτά. Φυσικά οι δοκιμές του Σάντος για την ενδεκάδα ξεκίνησαν αργότερα και σύμφωνα με όσα διέρρευσαν έδειξε να προτιμά τους Καραγκούνη και Σάμαρη για τη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Μανιάτη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.03.2026 02:00