search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:13
MENU CLOSE

Ο Μίνως Μάτσας στον Κήπο του Μεγάρου

23.07.2014 18:09
Ο Μίνως Μάτσας στον Κήπο του Μεγάρου - Media

Ο κήπος του Μεγάρου φιλοξενεί σήμερα έναν από τους πιο αξιόλογους συνθέτες της νέας γενιάς. Ο Μίνως Μάτσας -για πρώτη φορά επί σκηνής-  παρουσιάζει, στις 9 το βράδυ, τα τραγούδια του, καθώς και μουσικά θέματα από τη μικρή, τη μεγάλη οθόνη, το θέατρο και τη δισκογραφία.

Ο κήπος του Μεγάρου φιλοξενεί σήμερα έναν από τους πιο αξιόλογους συνθέτες της νέας γενιάς. Ο Μίνως Μάτσας -για πρώτη φορά επί σκηνής-  παρουσιάζει, στις 9 το βράδυ, τα τραγούδια του, καθώς και μουσικά θέματα από τη μικρή, τη μεγάλη οθόνη, το θέατρο και τη δισκογραφία. μαζί του η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Ανδριάνα Μπάμπαλη,  ο Γιάννης Χαρούλης και οκτώ καταξιωμένοι μουσικοί, με τον ίδιον τον συνθέτη στο πιάνο.
 
Από το 1994 που συνέθεσε το πρώτο του cd με τίτλο «Χίλιες και μία νύχτες… πάλι», η μια συνεργασία προκαλούσε την επόμενη. Έγραψε τραγούδια για τους Γιώργο Νταλάρα, Χαρούλα Αλεξίου, Δημήτρη Μητροπάνο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Σωτηρία Λεονάρδου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννη Χαρούλη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, συνεργάστηκε με σημαντικούς στιχουργούς, όπως τους Ισαάκ Σούση, Μιχάλη Γκανά, Γιάννη Σπυρόπουλο «Μπαχ», Ελένη Φωτάκη, Οδυσσέα Ιωάννου και Λευτέρη Παπαδόπουλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59