search
ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 12:00
MENU CLOSE

Κυβέρνηση – τρόικα: Τσάι και συμπάθεια στο Παρίσι

04.09.2014 16:28
Κυβέρνηση – τρόικα: Τσάι και συμπάθεια στο Παρίσι - Media

Χαλαρή ατμόσφαιρα, χρήσιμες συζητήσεις και αμοιβαία κατανόηση, συνθέτουν το κλίμα των επαφών κυβερνητικών στελεχών με τους εκπροσώπους των δανειστών στο Παρίσι, όπως τουλάχιστον περιγράφεται από κυβερνητικές πηγές.

 
Χαλαρή ατμόσφαιρα, χρήσιμες συζητήσεις και αμοιβαία κατανόηση, συνθέτουν το κλίμα των επαφών κυβερνητικών στελεχών με τους εκπροσώπους των δανειστών στο Παρίσι, όπως τουλάχιστον περιγράφεται από κυβερνητικές πηγές.
 
«Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα χαλαρή, ανακαλύψαμε τι θέλει η κάθε πλευρά, αλλά και μας επέτρεψε να μπούμε στο βάθος των ερωτημάτων τους και αυτοί στο βάθος των δικών μας ερωτημάτων» δήλωσε στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.

Στην ουσία της ατζέντας, σημαντική διάσταση απόψεων μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας προέκυψε για μια ακόμα φορά στο θέμα των ομαδικών απολύσεων και του συνδικαλιστικού νόμου, με την κυβέρνηση να δηλώνει, ότι για αυτά τα θέματα αναμένει τη μελέτη του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας.

Χωρίς αποφάσεις συνεχίστηκε η συζήτηση για τη διαχείριση του θέματος των κόκκινων δανείων.
 
Για «παραγωγικές συζητήσεις σε ορισμένα θέματα-κλειδιά» κάνει λόγο σε επίσημη ανακοίνωσή της η τρόικα, συμπληρώνοντας πως η «πλήρης αποστολή» αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 11:59