search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.04.2026 14:12
MENU CLOSE

Τι μισθούς παίρνουν οι πρόεδροι των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών;

24.09.2014 09:42
Στα 90 δισ. ευρώ οι οφειλές προς το Δημόσιο, από 4,5 εκατ. φορολογουμένους   - Media

Διαβιβάστηκαν στη Βουλή από όλους τους εποπτεύοντες υπουργούς τα στοιχεία που αφορούν στις αμοιβές των προέδρων, αντιπροέδρων και μελών των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών.

Διαβιβάστηκαν στη Βουλή από όλους τους εποπτεύοντες υπουργούς τα στοιχεία που αφορούν στις αμοιβές των προέδρων, αντιπροέδρων και μελών των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών.
 
Συμπερασματικά, και όπως προκύπτει και από την ειδικότερη έγγραφη απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, οι αμοιβές όλων των παραπάνω, υπέστησαν τις μειώσεις που επήλθαν με τους νόμους του 2010 και του 2012, ενώ από 1.1.2013 έχουν εφαρμογή και οι διατάξεις του ν. 4093/2012 σύμφωνα με τις οποίες, το ανώτατο όριο αποδοχών γενικού γραμματέα Υπουργείου διαμορφώθηκε στα 4.750 ευρώ μηνιαία και για τους προέδρους, αντιπροέδρους και μέλη των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών, οι αμοιβές δεν μπορεί να ξεπερνούν το όριο αυτό.
 
Ενημέρωση για το θέμα είχε ζητήσει ο ανεξάρτητος, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.04.2026 14:11