Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μπορεί όσοι τυχεροί ήταν καλεσμένοι στο γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν στη Βενετία να έζησαν στιγμές μοναδικές, ωστόσο το τίμημα για το προσκλητήριο που έλαβαν δεν ήταν και πολύ μικρό, αφού έπρεπε να πουν το «ναι» σε μια σειρά από παράξενες και κατά πολλούς ιδιότροπες απαιτήσεις του ζευγαριού.
αναδημοσίευση από: protothema.gr
Μπορεί όσοι τυχεροί ήταν καλεσμένοι στο γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν στη Βενετία να έζησαν στιγμές μοναδικές, «βουτηγμένες» στην πολυτέλεια, την ομορφιά και την κομψότητα, ωστόσο, το τίμημα για το προσκλητήριο που έλαβαν δεν ήταν και πολύ μικρό, αφού, όπως έγινε γνωστό, έπρεπε να πουν το «ναι» σε μια σειρά από παράξενες και κατά πολλούς ιδιότροπες απαιτήσεις του ζευγαριού.
Προκειμένου να είναι σίγουροι ότι οι καλεσμένοι τους δεν θα έδιναν φωτογραφίες του γάμου τους στα ΜΜΕ, αποφάσισαν να εφαρμόσουν ένα ιδιαίτερο σύστημα ασφαλείας, το οποίο μπορεί να ενόχλησε κάποιους από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του, αφού επί της ουσίας, αυτό σήμαινε ότι σίγουρα δεν εμπιστευόταν κάποιους από αυτούς.
Τι ζητούσαν, όμως, Κλούνεϊ και Αλαμουντίν από τους καλεσμένους;
Το πιο σημαντικό ήταν πώς όλοι έπρεπε να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στα ξενοδοχεία στα οποία διέμεναν. Αν κάποιος έκρινε ότι είχε σημαντικό λόγο για να το πάρει, μπορούσε να το κλειδώσει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ντουλαπάκι, πριν μπει στην αίθουσα της τελετής.
Κι επειδή γάμος χωρίς φωτογραφίες με φίλους δεν γίνεται, το ζευγάρι έδωσε στους καλεσμένους του καινούριες κάμερες, προκειμένου να ποζάρουν στο φακό μαζί τους.
Ωστόσο, υπήρχε μια «παγίδα»: Οι κάμερες είχαν ένα κωδικό ο οποίος επέτρεπε στον Κλούνεϊ να έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες!
Έτσι, για παράδειγμα, αν κάποια μακρινή συγγενής της Αμάλ ήθελε να πουλήσει στα ΜΜΕ μια φωτογραφία από το γάμο, ο Τζορτζ θα μπορούσε να το αντιληφθεί και να την «ξεσκεπάσει».
Όσον αφορά στο γιατί υπήρχε τόση αναστάτωση για μερικές φωτογραφίες από το γάμο, όπως έγινε γνωστό, ο Κλούνεϊ τις είχε ήδη πουλήσει στην αμερικανική Vogue, έναντι 1 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που θα κατατεθεί, όμως, σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του.
Πάντως, παρά τον πανικό, το ζευγάρι «αντάμειψε» τους καλεσμένους του και με μια ρομαντική φωτογραφία του.
Πρόκειται για την παρακάτω εικόνα την οποία ο Κλούνεϊ και η Αλαμουντίν έκαναν δώρο σε όσους φίλους και συγγενείς τους τίμησαν με την παρουσία τους στο γάμο.
Η φωτογραφία συνοδευόταν, μάλιστα, από ένα σημείωμα του ζεύγους το οποίο ανέφερε: «Είμαστε και οι δυο τόσο χαρούμενοι που είστε εδώ. Κάνατε μεγάλο ταξίδι, για αυτό κι εμείς θα το κάνουμε να αξίζει. Ευχαριστούμε που είστε εδώ. Σημαίνει τα πάντα για εμάς».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.