search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 14:52
MENU CLOSE

Όσα λένε οι χρυσαυγίτες μεταξύ τους…

05.10.2014 10:47
Σε έναν μήνα η απόφαση για το ποιοί θα δικαστούν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής  - Media

Αποκαλύψεις-σοκ για την ηγεσία και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής προκύπτουν από ένα απόσπασμα τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ κορυφαίων στελεχών της ακροδεξιάς οργάνωσης καθώς γίνεται αναφορά ακόμα και σε βιασμό κοριτσιού από την τοπική οργάνωση του κόμματος στην Σπάρτη. 

(Αναδημοσίευση από το ethnos.gr)
 
Ντοκουμέντο-σοκ που ξεσκεπάζει και βγάζει στη φόρα τα άπλυτα της ηγεσίας και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το «Εθνος της Κυριακής».
 
Πρόκειται για ηχητικό απόσπασμα από μία ακόμη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Γιάννη Λαγού και του Σωτήρη Δεβελέκου. Ομολογούν μέχρι και βιασμό κοριτσιού στα γραφεία τους στη Σπάρτη που συγκαλύφθηκε, ενώ στρέφουν τα βέλη τους και κατά του κονφερανσιέ Κασιδιάρη και του μ…κα Παππά.
 
Σημεία και τέρατα για το εσωτερικό της φασιστικής οργάνωσης αποκαλύπτονται μέσα από τους διαλόγους Λαγού – Δεβελέκου, δύο χρυσαυγιτών που έχουν απευθείας πρόσβαση στον Νίκο Μιχαλολιάκο και απόλυτη γνώση για το εσωτερικό της ναζιστικής οργάνωσης.
 
Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τις πληροφορίες που ανταλλάσσουν στο επίμαχο τηλεφώνημα, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι ο ένας πριν γίνει βουλευτής Β' Πειραιά ήταν οδηγός και ασφάλεια του αρχηγού και ο άλλος τον διαδέχθηκε όταν ο Γ. Λαγός αναβαθμίστηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 14:52