search
ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 22:34
MENU CLOSE

Ποινική δίωξη στον οδηγό που προκάλεσε το δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη

16.10.2014 15:13
Ποινική δίωξη στον οδηγό που προκάλεσε το δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη - Media

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 27χρονο Μάριαν Έρβιν, τον οδηγό του Smart που προκάλεσε το δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 27χρονο Μάριαν Έρβιν, τον οδηγό του Smart που προκάλεσε το δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη. 
 
Ο οδηγός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, σωματική βλάβη και για θανατηφόρα διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έρβιν ισχυρίζεται ότι είναι επιληπτικός και ότι έπαθε κρίση κατά την διάρκεια του δυστυχήματος, πράγμα που αναμένεται να εξακριβωθεί μέσω ιατρικών εξετάσεων. 

Ο 27χρονος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 22:29