search
ΤΡΙΤΗ 24.03.2026 04:12
MENU CLOSE

Πορνοστάρ πήδηξε από τον 3ο όροφο για να γλιτώσει από τους βιαστές της

30.10.2014 10:21
Πορνοστάρ πήδηξε από τον 3ο όροφο για να γλιτώσει από τους βιαστές της - Media

Από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πήδηξε, προκειμένου να διαφύγει από δύο άνδρες που την βίασαν, μια 22χρονη Ρωσίδα πορνοστάρ.

 
Από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πήδηξε, προκειμένου να διαφύγει από δύο άνδρες που την βίασαν, μια 22χρονη Ρωσίδα πορνοστάρ.


 
Αρχικά η 22χρονη αποδέχθηκε την πρόταση των δύο ανδρών προκειμένου να συζητήσουν για μια πιθανή συνεργασία τους για μια νέα παραγωγή και πήγε στο διαμέρισμα όπου είχαν κλείσει το ραντεβού.


 
Οι δύο άνδρες όμως αντί να συζητήσουν την υποτιθέμενη συνεργασία τους, της επιτέθηκαν και την βίασαν για αρκετή ώρα. Η 22χρονη ωστόσο, που εργάζεται με το ψευδώνυμο Lola Taylor,  προκειμένου να γλιτώσει πήδηξε από το παράθυρο του διαμερίσματος που βρισκόταν στον 3ο όροφο με αποτέλεσμα να σπάσει τα πόδια της.


 
Ένας περαστικός που έτυχε να την δει κάλεσε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας ήταν σε κακή κατάσταση εξαιτίας του πολύωρου βιασμού και της κακοποίησης που είχε υποστεί.
 
Οι δύο δράστες, ο 30χρονος Ντμίτρι Κοσένκοφ και ο 33χρονος Μαξίμ Πιλιπένκο συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 30 ετών.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 24.03.2026 03:44