search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:26
MENU CLOSE

Αρσιβαρίστρια ετών… 77 (Video)

04.12.2014 07:15
Αρσιβαρίστρια ετών… 77 (Video) - Media

Παρά τα 77 της χρόνια η Willie Murphy από τη Νέα Υόρκη καταφέρνει να κάνει ασκήσεις δύναμης που θα δυσκολευόταν μέχρι και μια 20χρονη.

Παρά τα 77 της χρόνια η Willie Murphy από τη Νέα Υόρκη καταφέρνει να κάνει ασκήσεις δύναμης που θα δυσκολευόταν μέχρι και μια 20χρονη.

Η Murphy ξεκίνησε να σηκώνει βάρη όταν μετά από μια διαφήμιση που είδε, θέλησε να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό άρσης βαρών. Όταν αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο και να ζητήσει διευκρινήσεις, ο υπάλληλος που της μίλησε την προέτρεψε να δηλώσει συμμετοχή λέγοντάς της: «Δώσ' του γιαγιά!»

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι ζυγίζει μόνο 47 κιλά έχει καταφέρει να σηκώσει μέχρι και 97, με αποτέλεσμα να βραβευτεί φέτος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.

Η Μurphy πηγαίνει στο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ όπως δήλωσε στην USA Today είναι πολύ σημαντικό που οι νέοι την βλέπουν να κάνει γυμναστική. «Βλέπουν πως ενώ είμαι ηλικιωμένη δεν χρειάζομαι σπρώξιμο σε μια αναπηρική καρέκλα. Μπορώ να φτυαρίσω το χιόνι. Και μπορώ να σπρώξω το αυτοκίνητό μου αν κολλήσει στο χιόνι … Είμαι σχεδόν 80 ετών και είμαι ακόμα ζωντανή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:21