search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 16:20
MENU CLOSE

Ο ΜΑΤατζής για τον ξυλοδαρμό του διαδηλωτή: Τον χτύπησα γιατί μου έβρισε τη μάνα!

08.12.2014 14:05
Ο ΜΑΤατζής για τον ξυλοδαρμό του διαδηλωτή: Τον χτύπησα γιατί μου έβρισε τη μάνα! - Media

Στη ΓΑΔΑ κλήθηκε ο ανδρας των ΜΑΤ, προκειμένου να δώσει ανεπίσημα εξηγήσεις για τον ξυλοδαρμό του συλληφθέντα διαδηλωτή, που κατέγραψε η κάμερα του Reuters.

Ο άνδρας των ΜΑΤ, που φαίνεται στο βίντεο του Reuters να ρίχνει μπουνιές σε συλληφθέντα με χειροπέδες, κλήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας των ΜΑΤ παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον διαδηλωτή μετά την πορεία της 6ης Δεκεμβρίου, προσπάθησε ωστόσο να δικαιολογηθεί λέγοντας πως αντέδρασε έτσι, επειδή ο συλληφθείς του έβρισε τη μητέρα, η οποία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο καρκίνου.

Από τη ΓΑΔΑ, μετά τη θύελλα αντιδράσεων, διατάχθηκε ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω απ' τις οποίες συνέβη το περιστατικό, το όποιο κατέγραψε η κάμερα του Reuters και έκανε τον γύρο του κόσμου…

Δείτε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 16:20