search
ΠΕΜΠΤΗ 01.01.2026 22:01
MENU CLOSE

Έγκλημα και τιμωρία: Καταπλακώθηκε από τα εσώρουχα που έκλεβε (Photos)

22.12.2014 15:26
Έγκλημα και τιμωρία: Καταπλακώθηκε από τα εσώρουχα που έκλεβε (Photos) - Media

Περισσότερα από 2.000 ζευγάρια γυναικείων εσωρούχων είχε κρύψει στο πατάρι πάνω απ’ το υπνοδωμάτιό του ο 30χρονος Ταν, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή του σπιτιού του στη νότια Κίνα από το βάρος τους.

Περισσότερα από 2.000 ζευγάρια γυναικείων εσωρούχων είχε κρύψει στο πατάρι πάνω απ’ το υπνοδωμάτιό του ο 30χρονος Ταν, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή του σπιτιού του, στη νότια Κίνα, από το βάρος τους.


 
Σύμφωνα με την αστυνομία, διέρρηξε περίπου 750 γειτονικά σπίτια για να κλέψει τα εσώρουχα!


 
Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του και παραδέχθηκε ότι είναι ψυχικά ασθενής από μικρή ηλικία και ότι δεν θυμάται από πότε ξεκίνησε να έχει εμμονή με την κλοπή γυναικείων εσωρούχων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 01.01.2026 21:57