search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 10:11
MENU CLOSE

Σαμαράς προς Παπούλια: «Οι εκλογές γίνονται από κομματική ιδιοτέλεια» (Video)

30.12.2014 10:35
Σαμαράς προς Παπούλια: «Οι εκλογές γίνονται από κομματική ιδιοτέλεια» (Video) - Media

Με τη φράση «Έφτασε η μεγάλη στιγμή, κύριε πρωθυπουργέ» υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας τον Αντώνη Σαμαρά. Την Τετάρτη το πρωί θα θυροκολληθεί το Προεδρικό Διάταγμα για την διάλυση της Βουλής. 

Με τη φράση «Έφτασε η μεγάλη στιγμή, κύριε πρωθυπουργέ» υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας τον Αντώνη Σαμαρά, κατά τη συνάντησή τους στην οποία ο πρωθυπουργός ζήτησε τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου.
 
Ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε: «Η Βουλή διαλύθηκε πρόωρα. Τις εκλογές δεν τις θέλει ο λαός. Δεν είναι απαραίτητες. Γίνονται από κομματική ιδιοτέλεια. Όταν όμως πρόκειται για την ασφάλεια και τη σταθερότητα του έθνους, απαιτείται αγώνας αλήθειας και ευθύνης. Σε αυτόν τον αγώνα, δεν είναι πρωτεύον τα κόμματα αλλά η πατρίδα, όταν εξαρτάται η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη. Δίνουμε αυτόν τον αγώνα με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στο μέλλον των παιδιών μας».
 
«Εύχομαι το καλύτερο για την πατρίδα», δήλωσε με τη σειρά του ο Κάρολος Παπούλιας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, την Τετάρτη το πρωί θα θυροκολληθεί το Προεδρικό Διάταγμα για την διάλυση της Βουλής οπότε και θα αρχίσει να "τρέχει" επίσημα η προεκλογική περίοδος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 10:10