search
ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 22:40
MENU CLOSE

Μανώλης Γλέζος: «Η διαφορά πολιτικού ήθους είναι κιόλας φανερή»

27.01.2015 09:00
Μανώλης Γλέζος: «Η διαφορά πολιτικού ήθους είναι κιόλας φανερή» - Media

Θετικά σχολίασε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να αποτίσει φόρο τιμής στην Καισαριανή, ενώ στηλίτευσε και την στάση του Αντώνη Σαμαρά που δεν παρέδωσε την πρωθυπουργία ο ίδιος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Θετικά σχολίασε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να αποτίσει φόρο τιμής στην Καισαριανή, ενώ στηλίτευσε και την στάση του Αντώνη Σαμαρά που δεν παρέδωσε την πρωθυπουργία ο ίδιος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλη Γλέζου από τις Βρυξέλλες:
 
«Η πρώτη μέρα μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαδεύτηκε από δύο γεγονότα που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη διαφορά πολιτικού ήθους ανάμεσα στη απελθούσα κυβέρνηση της Δεξιάς και την κυβέρνηση ελπίδας της Αριστεράς.
 
Το ένα είναι η μη παράδοση της πρωθυπουργίας από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά στο νέο πρωθυπουργό της χώρας. Αφού ο τέως πρωθυπουργός επί δυόμισι χρόνια έλαμψε διά της απουσίας του στο Κοινοβούλιο, απαξιώνοντάς το, επισφράγισε την καταστροφική για τον τόπο και το λαό θητεία του με τη σημερινή στάση του. Αλλά ήδη οι πολίτες τον είχαν κρίνει.
 
Το άλλο, που προηγήθηκε χρονικά, είναι η απότιση φόρου τιμής του νέου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε όλους εκείνους που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της ελευθερίας. Η επίσκεψή του στην Καισαριανή, τον εμβληματικό αυτό τόπο μαρτυρίου και θυσίας των Ελλήνων, πείθει ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να δικαιώσει ελπίδες και προσδοκίες πολλών γενεών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 22:39