search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 13:12
MENU CLOSE

«Η Μπόμπι Κριστίνα θα φύγει την ίδια μέρα με την μητέρα της»

10.02.2015 15:28
«Η Μπόμπι Κριστίνα θα φύγει την ίδια μέρα με την μητέρα της»  - Media

Αυτό υποστηρίζει η οικογένειά της που σχεδιάζει να αποσυνδέσει την μηχανική υποστήριξη που κρατάει έστω και μηχανικά στη ζωή την μικρή Μπόμπι Κριστίνα, την ίδια μέρα που πέθανε και η διάσημη μητέρα της 

Η οικογένεια της Γουίτνεϊ Χιούστον σχεδιάζει να αποσυνδέσει την μηχανική υποστήριξη που κρατάει έστω και μηχανικά στη ζωή την μικρή Μπόμπι Κριστίνα, την ίδια μέρα που πέθανε και η διάσημη μητέρα της

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας PageSix, η γιαγιά της ήταν αυτή που πρότεινε την 11η Φεβρουαρίου για να αποσυνδέσουν την Μπόμπι Κριστίνα από την μηχανική υποστήριξη του νοσοκομείου – την ίδια μέρα που η κόρη της, Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα ενός ξενοδοχείου.
 
Φίλος της οικογένειας δήλωσε πως αυτός είναι «ένας συμβολικός τρόπος για να κρατήσουν την μητέρα και την κόρη μαζί για πάντα».
 
Ωστόσο, χτες το βράδυ εκατοντάδες κόσμος μαζεύτηκε σε μια δημόσια συγκέντρωση στην Ατλάντα της Τζόρτζια, όπου προσευχήθηκαν και άναψαν ένα κερί για τη μικρή, Μπόμπι. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 13:12