search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 08:46
MENU CLOSE

Το σκοτεινό παρελθόν της παρέας της κόρης της Γουιτνεΐ Χιούστον (Photos)

10.02.2015 12:23
Το σκοτεινό παρελθόν της παρέας της κόρης της Γουιτνεΐ Χιούστον (Photos)  - Media

Τον τελευταίο καιρό έρχονται στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερα στοιχεία για τη ζωή της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα.

Ο τραγικός θάνατος της διάσημης μητέρας της, Γουίτνεϊ Χιούστον, δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό της μικρής Μπόμπι Κριστίνα. Μόλις 18 χρονών, βρήκε παρηγοριά τόσο στο πρόσωπο του αδερφικού της φίλου, Μέισον Γουίτακερ, όσο και σε μια κλίκα αγοριών, που δείχνει να έχει αδυναμία στα γρήγορα αμάξια, τα ακριβά ρολόγια και τα όπλα. Τις τελευταίες μέρες, οι φωτογραφίες της δίπλα στον αδερφικό της φίλο, Μέισον, που κρατάει ένα κυνηγετικό μαχαίρι κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Μπόμπι Κριστίνα και Μέισον 
 
Μαξ Λομάς  
Στην ίδια παρέα ήταν και ο Μαξ Λομάς, ο οποίος βρήκε την Μπόμπι Κριστίνα αναίσθητη στη μπανιέρα της στο σπίτι την 1η Φεβρουαρίου. Ο Λομάς, ωστόσο, φαίνεται να έχει προϊστορία … με τον νόμο. Λίγες ημέρες πριν, το νεαρό αγόρι είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοφορία και κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Εκείνος για να γλιτώσει συνεργάστηκε με την Αστυνομία, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την ερωτική σχέση που είχε η Μπόμπι Κριστίνα με τον θετό αδερφό της, Νικ Γκόρντον.

Ο Μαξ Λομάς και τα όπλα του

Νικ Γκόρντον  
Ο Νικ Γκόρντον είχε υιοθετηθεί από τη Γουίτνεϊ Χιούστον σε μικρή ηλικία και ζούσε μαζί με την Κριστίνα στην έπαυλη της οικογένειας. Μετά τον θάνατο της Χιούστον οι δύο έφηβοι ήρθαν πολύ κοντά και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Κάτι που δεν κρατούσαν καθόλου κρυφό. Ωστόσο, οι φίλοι του Γκόρντον εξομολογήθηκαν πως η παθολογική ζήλια που είχε για την Μπόμπι Κριστίνα ήταν μεγάλη καθώς θεωρούσε τον εαυτό του παιδί της Χιούστον. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Λομάς, ισχυρίστηκε, ότι είδε τον Γκόρντον να καθαρίζει σταγόνες αίματος λίγο πριν βρει την Μπόμπι Κριστίνα λιπόθυμη. Οι ισχυρισμοί του Λόμας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βρέθηκαν ανεξήγητα τραύματα στο σώμα της κοπέλας οδήγησαν την Αστυνομία στο να ξεκινήσει ποινική έρευνα για τον Νικ Γκόρντον, ο οποίος δεν έχει ακόμα επισκεφτεί την Μπόμπι Κριστίνα στο νοσοκομείο.

Mε τον Νικ Γκόρντον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 08:42