search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:35
MENU CLOSE

Ντέιμι Μουρ & Ορλάντο Μπλουμ: To νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ; (Photos)

11.02.2015 12:10
Ντέιμι Μουρ & Ορλάντο Μπλουμ: To νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ; (Photos)  - Media

Οι φήμες λένε πως η Ντέμι Μουρ βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Ορλάντο Μπλουμ. Μάλιστα, τους σύστησε η Τζένιφερ Άνιστον. 

Οι δύο αστέρες ήταν εδώ και αρκετό καιρό singles. Ωστόσο, φημολογείται ότι ερωτεύθηκαν με «προξενήτρα» την … Τζένιφερ Άνιστον.
 
Πως προέκυψε κάτι τέτοιο; «Η Τζένιφερ Άνιστον οργάνωσε ένα double date στο σπίτι της, με τον αρραβωνιαστικό της Τζάστιν Θερού» δήλωσε κοινός φίλος του ζευγαριού σε βρετανικό περιοδικό. «Τα πράγματα πήγαν καλά, έτσι πρότεινε στον Ορλάντο και την Ντέμι να παρακολουθήσουν ένα ιδιωτικό μάθημα γιόγκα. Ο Ορλάντο ήθελε πολύ και η Ντέμι δεν μπορούσε να πει όχι. Όλα ξεκίνησαν από εκείνη την στιγμή».
 
Ο 28χρονος Μπλουμ χώρισε από την Μιράντα Κερ, με την οποία έχουν έναν γιο, τον Οκτώβριο του 2013 ενώ ο γάμος της Μουρ με τον Άστον Κούτσερ έληξε οριστικά τον Νοέμβριο του 2013. 
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:35