search
ΠΕΜΠΤΗ 09.10.2025 15:10
MENU CLOSE

Η Μαριόν Κοτιγιάρ άβαφη στο Παρίσι (Photo)

26.02.2015 13:24
Η Μαριόν Κοτιγιάρ άβαφη στο Παρίσι (Photo)  - Media

Μετά από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής από τα Όσκαρ η διάσημη και ταλαντούχα Μαριόν Κοτιγιάρ φτάνει άβαφη στο αεροδρόμιο του Charles De Gaulle.

H ταλαιπωρία της Μαριόν Κοτιγιάρ δεν κρύφτηκε από το προσωπό της καθώς προσγειώθηκε με το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Charles De Gaulle.

Η διάσημη και ταλαντούχα ηθοποιός είχε βρεθεί στο Λος Άντζελες για τα 87α Όσκαρ ως υποψήφια αλλά και παρουσιάστρια και τώρα επέστρεψε πίσω στην βάση της. 

Η  ίδια μπορεί να πλησιάζει τα 40 αλλά οι ρυτίδες στο πρόσωπο της δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.10.2025 15:07