search
ΤΡΙΤΗ 07.04.2026 19:51
MENU CLOSE

«Η κυβέρνηση τα έκανε μαντάρα», λέει το ΠΑΣΟΚ

01.03.2015 11:37
ΠΑΣΟΚ: Κραυγαλέα παραβίαση του Συντάγματος η άρνηση της κυβέρνησης να φέρει στη Βουλή την παράταση - Media

«Η κυβέρνηση τα έκανε μαντάρα στην υποτιθέμενη "σκληρή" διαπραγμάτευση» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.

«Η κυβέρνηση τα έκανε μαντάρα στην υποτιθέμενη "σκληρή" διαπραγμάτευση» υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή του, στην οποία τονίζει ότι «η Ελλάδα αναγκάστηκε να πάει πολλά βήματα πίσω, να παραμείνει στο τρέχον μνημόνιο, με πρόσθετες δεσμεύσεις, υπό τη συνεχή αξιολόγηση της τρόικας που λέγεται οι "θεσμοί", χωρίς διασφαλισμένη χρηματοδότηση και ετοιμάζεται να ενταχθεί από τον Ιούλιο σε Μνημόνιο 3».

«Τώρα το νέο συνομωσιολογικό σενάριο είναι ότι η νέα κυβέρνηση βρέθηκε παγιδευμένη από την προηγούμενη!» καταλήγει η ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.04.2026 19:51