search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 04:41
MENU CLOSE

Βρετανία:Φωτιές άναψε ο Φάρατζ – Να καταργηθούν όλοι οι αντιρατσιστικοί νόμοι- Οργή Κάμερον

12.03.2015 15:50
Βρετανία:Φωτιές άναψε ο Φάρατζ – Να καταργηθούν όλοι οι αντιρατσιστικοί νόμοι- Οργή Κάμερον - Media

Τις αντιδράσεις του Ντέιβιντ Κάμερον και του Έντ Μίλιμπαντ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νάιτζελ Φάρατζ ο οποίος ζήτησε την κατάργηση όλων των αντιρατσιστικών νόμων.

Τις αντιδράσεις του Ντέιβιντ Κάμερον και του Έντ Μίλιμπαντ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νάιτζελ Φάρατζ ο οποίος ζήτησε την κατάργηση όλων των αντιρατσιστικών νόμων.

Ο ηγέτης του ξενοφοβικού κόμματος UKIP που έχει μεγάλο ρεύμα στη Βρετανία υποστήριξε ότι οι νόμοι αυτοί είναι άχρηστοι και πρέπει να καταργηθούν.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός τον κατηγόρησε – μέσω twitter-ότι δεν ξέρει τι λέει και ότι αποζητά συνεχώς τη δημοσιότητα ενώ ο αρχηγός των Εργατικών χαρακτήρισε τις δηλώσεις του επικίνδυνες

Ο Φάρατζ είπε ότι στην εποχή μας ένας εργοδότης αν πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε έναν Βρετανό και σε έναν Πολωνό εργαζόμενο θα πρέπει να επιλέξει τον πρώτο αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να καταργηθεί ο αντιρατσιστικός νόμος, ο οποίος δίνει προτεραιότητα στους ξένους εργάτες.

Ο εκρηκτικός διάλογος ανάμεσα σε Φάρατζ, Κάμερον και Μίλιμπαντ συνεχίστηκε και στο twitter με τον αρχηγό του UKIP να κατηγορεί το βρετανό πρωθυπουργό ότι δεν ενδιαφέρεται για τον πολίτη και μένει κολημμένος στη γραφειοκρατία..

Ο κύριος Φάρατζ τόνισε επίσης σε συνέντευξη του στο Channel 4 ότι οι Βρετανοί ανησυχούν ιδιαίτερα για τους μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα και είναι πρόθυμοι να ενταχθούν στους κόλπους των τζιχαντιστών και εκτιμούν ότι πολύ σύντομα θα δημιουργήσουν επί βρετανικού εδάφους μία « πέμπτη φάλαγγα»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16