search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.10.2025 03:32
MENU CLOSE

Αυστραλία: Ήθελε να μοιάσει στη Μιράντα Κερ και κόντεψε να πεθάνει!

18.03.2015 16:31
Αυστραλία: Ήθελε να μοιάσει στη Μιράντα Κερ και κόντεψε να πεθάνει! - Media

Η Κρίστι Σουάντλιγκ ήθελε τόσο πολύ να μοιάζει με τη Μιράντα Κέρ που έχασε 44 κιλά και έπαθε νευρική ανορεξία!

Η Κρίστι Σουάντλιγκ ήθελε τόσο πολύ να μοιάζει με τη Μιράντα Κέρ που έχασε 44 κιλά και έπαθε νευρική ανορεξία!

Η 18 χρονη Κρίστι  από την Αυστραλία τρεφόταν με μόλις 200 θερμίδες την ημέρα γιατί είχε εμμονή να μοιάσει με το είδωλο της, το μοντέλο της Victoria Secret, Μιράντα Κερ.

Το αποτέλεσμα ήταν να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο καθώς οι καρδιακοί της παλμοί έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο.

Η Κρίστι, η οποία ήταν δρομέας μακρινών αποστάσεων και είχε ήδη καλλίγραμμο σώμα, αδυνάτισε τόσο πολύ που δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει

« Ήμουν φανατική θαυμάστρια της Μιράντα Κερ.Μου άρεσε η επίπεδη κοιλιά της και τα κόκκαλα της έδειχναν τέλεια!»

Αυτή τη στιγμή η Κρίστι Σουάντλιγκ έχει κατορθώσει να ανακτήσει κάποια κιλά αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα.Για το λόγο αυτό έχει ανατρήσει στο youtube την ιστορία της για τον αγώνα της με τίτλο « Η νευρική ανορεξία κόντεψε να με σκοτώσει» έχοντας συγκεντρώσει το ενδιαφέρον άνω των 600 χιλιάδων χρηστών.

Δείτε πως έγινε η Κρίστι που πάσχει από νευρική ανορεξία:

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.10.2025 02:02