«Έτσι γιορτάζουν την ανεξαρτησία αριστεροί και εθνικιστές»: Ξένοι δημοσιογράφοι σχολιάζουν την παρέλαση στην Αθήνα
25.03.2015
11:17
Αρκετοί ξένοι δημοσιογράφοι και διεθνή ΜΜΕ εστίασαν στην στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Ο δημοσιογράφος του Reuters Hugo Dixon ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία με τα τανκς στη συμβολή των οδών βασιλίσσης Σοφίας και βασιλίσσης Αμαλίας, σχολιάζοντας: «Έτσι ο ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ και οι εθνικιστές Ανεξάρτητοι Έλληνες γιορτάζουν την μέρα της ανεξαρτησίας».
This is how radical left Syriza plus nationalist Independent Greeks celebrate Independence Day pic.twitter.com/M5cRB6yghi
— Hugo Dixon (@Hugodixon) March 25, 2015
Από την πλευρά του το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg σχολιάζει με ειρωνική διάθεση το κόστος της σημερινής παρέλασης, το οποίο εκτιμά στις 500.000 ευρώ, «τη στιγμή που η κυβέρνηση ψάχνει χρήματα για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.