search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.11.2025 21:48
MENU CLOSE

Η «Εβδομάδα των Παθών» για την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη

10.04.2015 17:09
Η «Εβδομάδα των Παθών» για την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Media

Τη δική της «Εβδομάδα των Παθών» περνάει η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η αδελφή του Ελένη με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook εκφράζει τον πόνο για τον χαμό του αδελφού της. 

Τη δική της «Εβδομάδα των Παθών» περνάει η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η αδελφή του Ελένη με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook εκφράζει τον πόνο για τον χαμό του αδελφού της. 

Μόνο εσύ και ο Χριστός εμπωριενε να αντέξει…….τα πάθει απου πέρασες χωρίς να βγάλεις λέξη…………..αναρτά η Ελένη Γιακουμάκη


 

Στη δεύτερη ανάρτησή της απευθύνεται για άλλη μια φορά στον αδελφό της, που χάθηκε τόσο πρόωρα και προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Βαγγέλη απόψε αν μ´ακούς
εκεί ψηλά που είσαι,
κατέβα λίγο να σε δω
και τον καημό μου σβήσε..

Έλα Βαγγέλη στ´ονειρο
την συντροφιά σου να ´χω
και πές μου μην ανησυχείς
εγώ είμαι εδώ υπάρχω!!!!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.11.2025 21:45