search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:00
MENU CLOSE

Οι U2 ως… πλανόδιοι μουσικοί δίνουν συναυλία στο μετρό της Ν. Υόρκης! (Videos)

13.05.2015 07:40
Το The Joshua Tree των U2 ανακηρύχθηκε το καλύτερο άλμπουμ της δεκαετίας του 1980 - Media

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες της στάσης στη 42η οδό στο μετρό της Νέας Υόρκης. Κάποιοι πλανόδιοι μουσικοί που “έμοιαζαν” τόσο πολύ με τους U2 “έδιναν συναυλία” παρασύροντας στο ρυθμό τους, τους πάντες…

 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες της στάσης στη 42η οδό στο μετρό της Νέας Υόρκης. Κάποιοι πλανόδιοι μουσικοί που “έμοιαζαν” τόσο πολύ με τους U2 “έδιναν συναυλία” παρασύροντας στο ρυθμό τους, τους πάντες…

Όλα έγιναν για τις ανάγκες της εκπομπής του NBC «Saturday night» με τον Jimmy Fallon. Ο ίδιος ο παρουσιαστής μεταμφιέστηκε σε πλανόδιο μουσικό και μαζί του μεταμφιέστηκαν και τα μέλη του συγκροτήματος.

Η μπάντα αρχίζει τα τραγούδια. Οι περαστικοί τους κοιτούν αρχικά αδιάφορα. Όμως η φωνή είναι τόσο ίδια με αυτή του Μπόνο. Και το πλήθος αρχίζει να συγκεντρώνεται γύρω από τους μουσικούς.

Και αρχίζουν οι αποκαλύψεις. Πρώτος προδίδει την ταυτότητα του ο παρουσιαστής της εκπομπής και σταδιακά όλα τα μέλη του συγκροτήματος, με τον κόσμο να έχει ενθουσιαστεί και να μην πιστεύει κανείς στα μάτια του και … στα αυτιά του. Το σκηνικό στήθηκε για την εκπομπή του Fallon και οι τυχεροί επιβάτες του μετρό τελικά απόλαυσαν μια live εμφάνιση των U2 που θα τους μείνει αξέχαστη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:00