Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στο κλίμα των τοποθετήσεων του πρωθυπουργού σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, κινήθηκε η ενημέρωση που έκανε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Στο κλίμα των τοποθετήσεων του πρωθυπουργού σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, κινήθηκε η ενημέρωση που έκανε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την σημερινή συνεδρίαση του οργάνου.
Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο κ. Φλαμπουράρης είπε ότι το κείμενο των δανειστών είναι απαράδεκτο και δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτό και πρόσθεσε ότι το μόνο ρεαλιστικό κείμενο είναι η ελληνική πρόταση. Ο κ. Φλαμπουράρης επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν θα συναινέσει σε μέτρα που θα επιβαρύνουν τα λαϊκά στρώματα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.