Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέβασε μια φωτογραφία της τετράχρονης κόρης τους, Χάρπερ, όπου η μικρή παίζει ποδόσφαιρο και σκοράρει στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.
Μπορεί η Βικτόρια Μπέκαμ να είχε αστειευτεί λέγοντας ότι το να κάνει κόρη που αγαπάει το ποδόσφαιρο είναι σαν να της βάζεις μαχαίρι στην καρδιά, αλλά να που η πλάκα της βγήκε αληθινή.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέβασε μια φωτογραφία της τετράχρονης κόρης τους, Χάρπερ, όπου η μικρή παίζει ποδόσφαιρο και σκοράρει στην πίσω αυλή του σπιτιού τους. Παρόλο που φοράει φουστίτσα, έχει αθλητικά παπούτσια. Ο περήφανος μπαμπάς μάλιστα, συνέκρινε την Χάρπερ με την Αμερικανίδα τερματοφύλακα Μία Χαμ και της απηύθυνε το παρακάτω ποστ: «Μία τρέμε γιατί η μικρή παίρνει μαθήματα από τα αδέρφια της (α και τον μπαμπά της)».
Η Βικτόρια Μπέκαμ σε πρόσφατη συνέντευξη της επιβεβαίωσε ότι η κόρη της λατρεύει το ποδόσφαιρο, φοράει τη στολή της και τρέχει με τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια της στο γήπεδο του σπιτιού τους.
Η μικρή δείχνει από τώρα την αγάπη της για το ποδόσφαιρο
Πριν από λίγες μέρες ο Μπέκαμ την μάθαινε ποδήλατο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.