Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Καλοκαιράκι χωρίς γαύρο, δε γίνεται. Πόσο μάλλον, που τέτοια εποχή τον βρίσκουμε και σε πολύ χαμηλή τιμή. Ευκαιρία να τον ευχαριστηθούμε!
Καλοκαιράκι χωρίς γαύρο, δε γίνεται. Πόσο μάλλον, που τέτοια εποχή τον βρίσκουμε και σε πολύ χαμηλή τιμή. Ευκαιρία να τον ευχαριστηθούμε!
1 κιλό γαύρο καθαρισμένο
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
το χυμό από 1 ½ λεμόνι
4 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε ροδέλες
1/2 κ.γ. ρίγανη
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζανιού κρασί λευκό
1/4 φλιτζανιού νερό
αλάτι
πιπέρι
Βάζουμε τον καθαρισμένο γαύρο σε ταψί και αλατοπιπερώνουμε καλά.
Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ και τα χτυπάμε με πιρούνι μέχρι να γίνουν ομογενές μείγμα. Περιχύνουμε τον γαύρο με το μείγμα αυτό και βάζουμε το ταψί στον φούρνο. Ψήνουμε τα ψάρια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C, με αντιστάσεις, μέχρι να πάρουν ρόδινο χρώμα, για περίπου 15 με 20 λεπτά.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.