Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Οι παραλλαγές για μπισκοτόγλυκο, είναι πάρα πολλές. Κάθε μια, έχει τη δική της γλύκα. Όλες όμως, έχουν σίγουρη επιτυχία κι ευκολία.
Οι παραλλαγές για μπισκοτόγλυκο, είναι πάρα πολλές. Κάθε μια, έχει τη δική της γλύκα. Όλες όμως, έχουν σίγουρη επιτυχία κι ευκολία.
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
1 αυγό
250γρ. μαργαρίνη soft
1 βανίλια
2 κουταλιές κακάο
½ κιλό ζάχαρη άχνη
1/3 ποτήρι γάλα
τρούφα (ή τριμμένη σοκολάτα)
λίγο γάλα για τα μπισκότα
Χτυπάμε στο μίξερ το αυγό, τη μαργαρίνη, τη βανίλια, το κακάο, τη ζάχαρη και το γάλα.
Βρέχουμε τα μπισκότα με το γάλα και τα στρώνουμε στον πάτο ενός πυρέξ.
Απλώνουμε από πάνω μια στρώση από το μείγμα, έπειτα άλλη μια στρώση μπισκότα και τελειώνουμε με μια ακόμα στρώση από το μείγμα.
Πασπαλίζουμε με την τρούφα ή την τριμμένη σοκολάτα και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες μέχρι να παγώσει.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.