search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 04:42
MENU CLOSE

Δείτε ποιες διάσημες τα έφτιαξαν με τους σωματοφύλακες τους (Photos)

16.06.2015 11:07
Δείτε ποιες διάσημες τα έφτιαξαν με τους σωματοφύλακες τους (Photos) - Media

Η ταινία «Σωματοφύλακας» με την Γουίτνεϊ Χιούστον και τον Κέβιν Κόστνερ είναι βγαλμένη από τη ζωή…

 

Η ταινία «Σωματοφύλακας» με την Γουίτνεϊ Χιούστον και τον Κέβιν Κόστνερ είναι βγαλμένη από τη ζωή. Δεν είναι λίγες οι διάσημες σταρ που γοητεύτηκαν από την «σκιά» τους, δηλαδή τους σωματοφύλακες τους.

Εδώ και λίγες ημέρες, οι φήμες έχουν οργιάσει ότι η Τζένιφερ Λόρενς τα έχει φτιάξει με τον κούκλο σωματοφύλακα της. Μόλις κυκλοφόρησαν οι πρόσφατες φωτογραφίες τους, τα social media πήραν φωτιά. Δεν είναι όμως, η μόνη που ερωτεύτηκε τον σωματοφύλακα της.

Πριν η Κιμ Καρντάσιαν ερωτευτεί και παντρευτεί τον Κάνι Γουέστ είχε ένα ειδύλλιο με τον Σένγκο Ντιν, ο οποίος είχε κάνει το 2010 και μια σύντομη εμφάνιση στο «Keep up with the Kardashians».

Μπορεί τώρα η Σκάρλετ Γιόχανσον να είναι παντρεμένη με παιδί, αλλά δεν είχε μείνει ασυγκίνητη από τα κάλλη του σωματοφύλακα της. Σε διακοπές της στη Μεσόγειο το 2012 απολάμβανε μαζί του τον ήλιο και την θάλασσα. Και αυτός δεν άφηνε την αγαπημένη του να «καεί». Της άπλωσε συνεχώς το αντηλιακό στο σώμα της…

Όταν το 2012 η Χάιντι Κλουμ χώρισε από τον άντρα και πατέρα των τεσσάρων παιδιών τους, Σιλ, βρήκε παρηγοριά στον σωματοφύλακα της, Μάρτιν Κρίστεν και έμειναν μαζί για ενάμιση χρόνο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49