search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 04:33
MENU CLOSE

Σακελλαρίδης και Παπαδημούλης κατά Γιούνκερ: Ο ανειλικρινής αρχιστράτηγος του «ναι» θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση

29.06.2015 12:25
Σακελλαρίδης και Παπαδημούλης κατά Γιούνκερ: Ο ανειλικρινής αρχιστράτηγος του «ναι» θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση - Media

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, στις δηλώσεις Γιούνκερ σχετικά με τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης – δανειστών.

 

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, στις δηλώσεις Γιούνκερ σχετικά με τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης – δανειστών.

Απαραίτητη στοιχείο ως ένδειξη καλής πίστης και αξιοπιστίας σε μία διαπραγμάτευση είναι η ειλικρίνεια, ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελαρίδη.

Σε πιο υψηλούς τόνους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Κομισιόν «αρχιστράτηγο του ‘’ναι’’», ενώ τον κατηγόρησε ότι επιδιώκει ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα.

«Ο Γιούνκερ αναλαμβάνει αρχιστράτηγος του Ναι κ δίνει το στίγμα: Ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα. Απαντάμε: Όχι, μένουμε Ευρώπη με αξιοπρέπεια», έγραψε στο twitter. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 03:06