search
ΠΕΜΠΤΗ 16.07.2026 21:02
MENU CLOSE

Λαβρόφ: Δεν ρίχνουμε λάδι στην κόντρα Ελλάδας-Ευρώπης

09.07.2015 11:08
Λαβρόφ: Δικαίωμα η επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια - Διάλογος όταν έρχεται σε αντίθεση με συμφέροντα γειτονικού κράτους - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ επανέλαβε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι η Ρωσία επιθυμεί να επιλυθεί η ελληνική κρίση το συντομότερο δυνατόν.

 

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ επανέλαβε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι η Ρωσία επιθυμεί να επιλυθεί η ελληνική κρίση το συντομότερο δυνατόν.

«Παρά τα όσα λέγονται από ορισμένα ΜΜΕ, δεν έχουμε καμία πρόθεση να ρίξουμε λάδι σ’ αυτή τη φωτιά» τόνισε.

«Η θέση μας έχει ξεκαθαριστεί πολλές φορές στο παρελθόν από τον Ρώσο πρόεδρο. Επιθυμούμε να βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους» δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.

Στη συνέχεια όπως επισήμανε «έχουν γίνει προσπάθειες να κατηγορηθεί η Ρωσία ότι κάθεται και τρίβει τα χέρια της, παρακολουθώντας τη διένεξη που έχει η Ελλάδα με τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και το Βερολίνο, αλλά αυτό δεν ισχύει, είναι μια στρέβλωση της θέσης μας και των συμφερόντων μας. Μας ενδιαφέρει μια ισχυρή, λειτουργική Ευρωπαϊκή Ένωση με οικονομική ανάπτυξη» συμπλήρωσε ο Σεργκέι Λαβρόφ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.07.2026 21:00