Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για θετική στάση των θεσμών, αλλά ενστάσεις που δεν συγκεκριμενοποιήθηκαν από χώρες που δεν θέλουν συμφωνία για άλλους λόγους, κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup του Σαββάτου.
Το πρωί της Κυριακής οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν, όμως κυβερνητικές πηγές, αργά το βράδυ του Σαββάτου, μιλούσαν για θετική εισήγηση των θεσμών στο Eurogroup, ενώ τόνιζαν πως οι όποιες παρατηρήσεις υπήρξαν ενσωματώθηκαν. Φαίνεται μάλιστα, πως είχε συμφωνηθεί και σχετικό χρονοδιάγραμμα.
Και ενώ υπήρχε κατ’ αρχήν συμφωνία –σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- μια ομάδα χωρών έβαζε συνεχώς θέμα «Αξιοπιστίας» χωρίς όμως να συγκεκριμενοποιεί τι πρέπει ακριβώς να γίνει.
Είναι σαφές –καταλήγουν οι κυβερνητικές πηγές- ότι κάποιες χώρες, για λόγους που δεν σχετίζονται με τις μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα, δεν θέλουν να υπάρξει συμφωνία.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.