Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΓια λάθη στον νόμο που πέρασε με το πρώτο πακέτο προαπαιτούμενων μέτρων σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό, και για τα οποία οι θεσμοί ζητούν τη διόρθωσή τους, μίλησε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς.
Για λάθη στον νόμο που πέρασε με το πρώτο πακέτο προαπαιτούμενων μέτρων σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό, και για τα οποία οι θεσμοί ζητούν τη διόρθωσή τους, μίλησε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο κ. Ρωμανιάς αποκάλυψε ότι υπάρχει νέα επιστολή από τους θεσμούς, με την οποία ζητούνται αλλαγές.
Όπως ανέφερε, για τα επικουρικά ταμεία ο νόμος λέει ότι ενοποιούνται όλα, πως μπαίνουν κάτω από την ομπρέλα του ΕΤΕΑ. «Εδώ έχει γίνει λάθος. Το γράμμα που μας ήρθε τώρα μας λέει όχι, να τα αλλάξετε. Θα δώσετε προθεσμία μέχρι 31/12/2015 για να ενοποιηθούν και θα τους δίνετε τη δυνατότητα να επιλέξουν ή να γίνουν επαγγελματικά ταμεία ή να υπαχθούν στο ΕΤΕΑ. Κάτι που το είχαμε με τον παλιό νόμο του ’14», σημείωσε.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.