Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΟ Γιουσέιν Μπολτ παραμένει ο μεγάλος «βασιλιάς» των σπριντ, καθώς στον τελικό των 100μ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Πεκίνου, νίκησε για τρίτη φορά μετά το 2009 και το 2013 με χρόνο 9.79 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Ο Γιουσέιν Μπολτ παραμένει ο μεγάλος «βασιλιάς» των σπριντ, καθώς στον τελικό των 100μ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Πεκίνου, μπορεί να μην είχε την… άνεση των προηγούμενων χρόνων και να ένιωσε ζεστή την «ανάσα» του Τζάστιν Γκάτλιν, όμως νίκησε και πάλι, για τρίτη φορά μετά το 2009 και το 2013 με χρόνο 9.79 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας δεύτερο τον Αμερικανό νικήτη της Οζάκα με 9.80 και στην τρίτη θέση μαζί τον επίσης Αμερικανό Τρέιβον Μπρομέλ και τον Καναδό Αντρέ Ντε Γκράσε με 9.92.
Ταουτόχρονα, ο Μπολτ έγινε ο αθλητής με τα περισσότερα χρυσά μετάλλια στην ιστορία της διοργάνωσης, καθώς έφτασε τα 9 και άφησε πλέον «πίσω» του τους Αμερικανούς θρύλους του στίβου Καρλ Λιούις και Μάικλ Τζόνσον με 8.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.