search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 08:16
MENU CLOSE

Φόρεσε μόνο την δαντέλα της… (Photos)

24.08.2015 09:48
Είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες και θέλει να μοιραστεί τα μυστικά  της (Photos) - Media

Αποτελεί φαντασίωση πολλών αντρών. Και επειδή το ξέρει, η Μιράντα Κερ αποφάσισε να ανάψει τα αίματα. 

 

Αποτελεί φαντασίωση πολλών αντρών. Και επειδή το ξέρει, η Μιράντα Κερ αποφάσισε να ανάψει τα αίματα. Ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες, όπου φοράει ένα ολόσωμο εσώρουχο από δαντέλα και είναι ξαπλωμένη πάνω σε μια άσπρη γούνα στο κρεβάτι της. Πρόκειται για  ένα στιγμιότυπο από τη νέα φωτογράφηση του μοντέλου για το περιοδικό «V».

Στην ίδια φωτογράφηση με τα εσώρουχα από δαντέλα συμμετείχαν και οι Κέιτ Άπτον και Άμπερ Βαλέτα. Η δεύτερη μάλιστα, φωτογραφήθηκε γυμνή από τη μέση και πάνω. 

Η 32χρονη Μιράντα Κερ άναωε τα αίματα

Και η Κέιτ Άπτον στη φωτογράφηση

Η Άμπερ Βαλέτα έκλεψε τις εντυπώσεις

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 08:16