search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 09:32
MENU CLOSE

Η Πίπα άναψε φωτιές στην Καραϊβική – Θαυμάστε τους κοιλιακούς και το υπέροχο κορμί της (Photos + Video)

24.08.2015 07:38
Η Πίπα άναψε φωτιές στην Καραϊβική - Θαυμάστε τους κοιλιακούς και το υπέροχο κορμί της (Photos + Video) - Media

Η αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλεντον, η Πίπα Μίντλεντον εμφανίσθηκε με ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι και τρέλανε κόσμο 

 

Δεν είναι πρώτη φορά που η Πίπα Μίντλεντον κλέβει την παράσταση. Στον γάμο της αδερφής της Κέιτ, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τα μάτια όλων των προσκεκλημένων είχαν στραφεί στο υπέροχο κορμί της που διαγράφονταν κάτω από το στενό λευκό φόρεμα της.

Τώρα η Πίπα απολαμβάνει τις διακοπές της στην καραϊβική, και τα μάτια όλων δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το κορμί της. Κοιλιακοί σμιλευμένοι σαν από άγαλμα, μακριά υπέροχα γυμνασμένα πόδια, τέλειοι γλουτοί, υπέροχοι ώμοι. Και το μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της να κολάζει.

Η Πίπα έχει πάει διακοπές μαζί με τη μητέρα της Κάρολ και τον αδερφό της Τζέιμς. Κολυμπούν ανέμελοι μαζί με την παρέα τους και βουτούν στα τιρκουάζ νερά στο θέρετρο Eden Rock.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι το γυμνασμένο της κορμί. Εξάλλου η Πίπα δεν έκρυψε ποτέ την λατρεία της για τη γυμναστική αλλά και την υγιεινή διατροφή. Δεν είναι λίγες οι φορές που καβαλάει το ποδήλατο της και μετακινείται με αυτό σους δρόμους του Λονδίνου, προκαλώντας συμφόρηση στους οδηγούς που ξαφνικά βλέπουν μπροστά τους μια καλλονή επάνω στη σέλα.

 

 

  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 09:32