Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να ευημερήσει, χωρίς μια γενναία ελάφρυνση του χρέους της, δηλώνει για μια ακόμη φορά ο διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί.
Η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να ευημερήσει, χωρίς μια γενναία ελάφρυνση του χρέους της, δηλώνει για μια ακόμη φορά ο διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί.
«Η Ελλάδα παραμένει μια ειδική περίπτωση», αναφέρει και επισημαίνει ότι ακόμη και αν η Ελλάδα εφαρμόσει μια ουσιαστική μεταρρυθμιστική ατζέντα, δεν θα μπορέσει να επιλύσει όλα της τα προβλήματα.
Εστιάζοντας στις άλλες χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας, ο διάσημος οικονομολόγος εξυμνεί τις προσπάθειες της Ιρλανδίας και της Ισπανίας.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, οι δύο αυτές χώρες αξίζει να αναβαθμιστούν από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, λόγω της εντυπωσιακής δημοσιονομικής προσαρμογής που ακολούθησαν και των μεταρρυθμίσεων που υλοποίησαν.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.