Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία ο πρώην υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία ο πρώην υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.
«Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε όχι μόνο με τη Νέα Δημοκρατία αλλά και με δυνάμεις που έχουν στο μεδούλι τους το φιλελεύθερο δόγμα, το φιλελεύθερο πρόταγμα» δήλωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στον Real Fm .
Ωστόσο, σημείωσε ότι «είναι σχεδόν αδύνατο να περιγράψουμε μετεκλογικές συνεργασίες στο βαθμό που δεν υπάρχουν προγραμματικές προτάσεις άρα προγραμματικές δεσμεύσεις».
Ο κ. Φλαμπουράρης εκτίμησε ότι η χώρα δεν θα πάει σε διαδοχικές εκλογές, καθώς όπως είπε «είμαι πεπεισμένος ότι έτσι όπως προχωράνε οι εκλογές εμείς θα έχουμε την πλειοψηφία μέσα στη Βουλή».