search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.2025 08:48
MENU CLOSE

Φλαμπουράρης: Γίνεται προσπάθεια σπίλωσης σε μένα και τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

17.09.2015 06:16
Φλαμπουράρης: Η Ελλάδα θα βγει στις αγορές με τις δυνάμεις της και χωρίς νέες δεσμεύσεις - Media

«Δέχομαι αήθη επίθεση και γίνεται προσπάθεια σπίλωσης σε μένα και τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ,Αλέκος Φλαμπουράρης, σχετικά με την υπόθεση της εταιρίας και την μεταβίβαση των μετοχών του.

 

Για καθοδηγουμένη επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, καθώς θεωρεί ότι έχει δώσει πλήρεις απαντήσεις για την σχέση του με την εταιρεία «Διάτμηση»και την μεταβίβαση των μετοχών του και τόνισε ότι έχει στοχοποιηθεί λόγω των εκλογών.

«Δέχομαι αήθη επίθεση και γίνεται προσπάθεια σπίλωσης σε μένα και τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Επικρατείας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, γιατί επικυρώθηκε το γνήσιο της υπογραφής από αξιωματικό στο αρχηγείο της αστυνομίας και σε άλλα ερωτήματα που τίθενται από μέσα ενημέρωσης ο Αλ. Φλαμπουράρης ανέφερε πως  «έχουμε όλα τα νομιμοποιημένα χαρτιά του Δημοσίου και αποδεικνύουν πως είναι ψέματα όλα αυτά που λέγονται τόσο καιρό» και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως «δεν θα ήθελα να μπω σε μια τέτοια συζήτηση, διότι υποβιβάζει εμένα και τον πολιτικό μου αγώνα».“δεν μπαίνει σε αυτή τη συζήτηση γιατί υποβιβάζει τον ίδιο και τον πολιτικό αγώνα αφού έχει αποδειχθεί ότι έχει δίκιο”.

Πάντως, είπε ότι “δεν απαιτείται συμβολαιογραφική πράξη για την μεταβίβαση των μετοχών, ούτε υποχρέωση υποβολής του συμφωνητικού στη ΔΟΥ και πως η υπεραξία των μετοχών θα φορολογηθεί με την δήλωση του 2016” κάτι που επιβεβαίωσε και ο φοροτεχικός κ. Μουζάκης που ήταν στο στούντιο.

Διαβεβαίωσε επίσης, ότι τα έγγραφα έχουν τις πραγματικές ημερομηνίες και όχι μεταχρονολογημένες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.2025 08:44