Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για όσους αγαπούν τα ρεβύθια, μια πρόταση με λουκάνικα που θα δώσουν στο όσπριο μια σπιρτάδα στη γεύση.
Για όσους αγαπούν τα ρεβύθια, μια πρόταση με λουκάνικα που θα δώσουν στο όσπριο μια σπιρτάδα στη γεύση.
500 γρ. ρεβύθια
1 κρεμμύδι
1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια ή 4 ώριμες ντομάτες
1-2 λουκάνικα χωριάτικα
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Βάζουμε τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ στο νερό να φουσκώσουν.
Την επόμενη μέρα, τα στραγγίζουμε και τα τσιγαρίζουμε με το λάδι και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε αλεσμένες τις ντομάτες ή το κουτί τα ντοματάκια, αλάτι, πιπέρι και νερό να σκεπαστούν τα ρεβύθια και τα αφήνουμε να ψηθούν και να δέσει η σάλτσα.
Εντωμεταξύ, κόβουμε σε ροδέλες το λουκάνικο και τις βάζουμε σε τεφάλ τηγάνι χωρίς λάδι και τις ροδίζουμε κι από τις δύο πλευρές.
Ρίχνουμε τα λουκάνικα 10 λεπτά πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.