Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Νόστιμο και τρυφερό ψαράκι με ντομάτα, όπου ιδανικά επιλέξτε φέτες από συναγρίδα.
Νόστιμο και τρυφερό ψαράκι με ντομάτα, όπου ιδανικά επιλέξτε φέτες από συναγρίδα.
1 κιλό ψάρι φιλέτο
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε φέτες
1 κ.γ. ρίγανη
χυμό ενός λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι με τον μαιντανό και με αυτά πασπαλίζουμε το ψάρι αφού προηγουμένως το έχουμε στρώσει σε ταψί.
Πάνω από κάθε φιλέτο τοποθετούμε μια λεπτή φέτα ντομάτας. Τις υπόλοιπες τις ψιλοκόβουμε και τις σκορπίζουμε γύρω απ’ το ψάρι.
Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το πιπέρι και το αλάτι, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι.
Ψήνουμε το ψάρι για 50-60 λεπτά στους 180ο C.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.