search
ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 08:57
MENU CLOSE

Το σποτ του ΠΑΜΕ για την απεργία της 12ης του Νοέμβρη: Τίποτα δε γίνεται αν μείνεις θεατής… (Video)

02.11.2015 21:27
Μπαράζ κινητοποιήσεων για τη διάταξη για τις απεργίες - Χωρίς μετρό και τρόλεϊ την Παρασκευή - Media

Μέχρι και διαφημιστικό σποτ ετοίμασε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο για την Πανελλαδική Πανεργατική απεργία της 12ης του Νοέμβρη, η οποία και αποφασίστηκε από την ΓΣΕΕ, έπειτα από δική του πίεση.

 

Μέχρι και διαφημιστικό σποτ ετοίμασε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο για την Πανελλαδική Πανεργατική απεργία της 12ης του Νοέμβρη, η οποία και αποφασίστηκε από την ΓΣΕΕ, έπειτα από δική του πίεση.

Στο σποτ κυριαρχεί η ανασφάλεια των εργαζομένων, οι μειώσεις των μισθών, οι καθυστερήσεις στις πληρωμές και οι απειλές για απολύσεις, αλλά και οι συνταξιούχοι που περιμένουν τα «μαντάτα» για το ασφαλιστικό/συνταξιοδοτικό.

«Τίποτα δε γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς» είναι το σύνθημα με το οποίο κλείνει το σποτ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 08:56