ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 22:10
MENU CLOSE

Σπιτική μερέντα

04.11.2015 09:33

Μερέντα από τα χεράκια μας για να αλείψουμε το ψωμί μας, να γαρνίρουμε μπισκοτάκια ή να τη φάμε και σκέτη σε στιγμές υπογλυκαιμίας!

Μερέντα από τα χεράκια μας για να αλείψουμε το ψωμί μας, να γαρνίρουμε μπισκοτάκια ή να τη φάμε και σκέτη σε στιγμές υπογλυκαιμίας!

 

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

100γρ κουβερτούρα

150γρ βιτάμ

2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)

4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)

1 κούπα τριμμένο φουντούκι

 

 

Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.

Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα.

Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.

Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 22:09
Exit mobile version