search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:11
MENU CLOSE

Στις 23 Νοεμβρίου η απόφαση για την εκταμίευση της δόσης των 10+2 δισεκατομμυρίων

16.11.2015 20:51
Στις 23 Νοεμβρίου η απόφαση για την εκταμίευση της δόσης των 10+2 δισεκατομμυρίων  - Media

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ληφθεί, η απόφαση για εκταμίευση της δόσης των 2 δις ευρώ αλλά και των 10 δις για την ανακεφαλαιοποίηση.

 

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ληφθεί, η απόφαση για εκταμίευση της δόσης των 2 δις ευρώ αλλά και των 10 δις για την ανακεφαλαιοποίηση.

Η διαπραγμάτευση φέρεται να βρίσκεται στην τελική της ευθεία, ενώ μέχρι αύριο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή, νομοσχέδιο με νέα προαπαιτούμενα μέτρα. Το νομοσχέδιο θα έχει πιθανότατα την μορφή του επείγοντος με στόχο να έχει ψηφιστεί μέχρι την Ολομέλεια της Πέμπτης.

Στο νομοσχέδιο αναμένεται να περιλαμβάνονται ρυθμίσεις για: κόκκινα δάνεια, πλειστηριασμούς, 100 δόσεις, τέλη κυκλοφορίας αλλά και ισοδύναμα για να μην ισχύσει ο ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Αν όλα αυτά περάσουν, η εκταμίευση της δόσης θα γίνει τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, μετά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Eurogroup, μετά από απόφαση του ESM, και αφού θα έχει δώσει το «πράσινο φως» από το EuroWorking Group.

Πηγή: enikonomia.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:04