search
ΤΡΙΤΗ 04.11.2025 15:33
MENU CLOSE

Τα ΕΛΤΑ θέλουν να γίνουν… ΔΕΗ

18.12.2015 14:56
Τα ΕΛΤΑ θέλουν να γίνουν… ΔΕΗ - Media

 Την αίτηση για τη χορήγηση άδειας προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, συνολικής ισχύος 350 MW, υπέβαλαν σήμερα στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. 

 

Την αίτηση για τη χορήγηση άδειας προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, συνολικής ισχύος 350 MW, υπέβαλαν σήμερα στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Η αίτηση συνοδεύεται από πλήρη φάκελο τεκμηρίωσης.

Η εν λόγω άδεια θα ισχύει για 20 έτη με δυνατότητα παράτασης, σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών Προμήθειας και Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΡΑΕ.

«Η στρατηγική επιλογή των Ελληνικών Ταχυδρομείων για την είσοδό τους στην αγορά ενέργειας θα λειτουργήσει προς όφελος των καταναλωτών σε ολόκληρη την επικράτεια, στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού, αξιοποιώντας την υπάρχουσα υποδομή του δικτύου των 1.500 ταχυδρομικών καταστημάτων και ταχυδρομικών πρακτορείων που συνθέτουν το μεγαλύτερο φυσικό δίκτυο της χώρας» επισημαίνουν τα ΕΛΤΑ σε σχετική ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.11.2025 15:25